Onze diensten 


Financiële administratie

Bent u op zoek naar een professioneel boekhoudkantoor voor het uitbesteden van uw financiële administratie? Dan bent u bij Administratiekantoor Selmien aan het juiste adres.
Wij verzorgen de complete boekhouding voor ondernemers.
Wij nemen uw complete financiële administratie uit handen. Kennis en ervaring zijn de pijlers van ons bedrijf. Wij verzorgen uw complete boekhouding.
Vooraf maken we een prijsafspraak die past binnen uw budget. Wij werken met scherpe maandtarieven. Zo komt u niet voor een verrassing te staan.


Loonadministraties

Administratiekantoor Selmien verzorgt de complete loonadministratie voor ondernemers. U betaalt een scherp tarief per loonstrook. Wij verzorgen uw loonstroken, mutaties, aangiftes en jaaropgaven. Bovendien heeft u altijd inzicht in uw personeelskosten en heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.
Door samen te werken met Administratiekantoor Selmien houdt u meer tijd over voor uw onderneming. U weet vooraf altijd wat de kosten zijn, u betaalt immers een vast en scherp tarief per loonstrook.


Belastingaangifte en fiscaal advies

Naast het beheren van uw financiële administratie kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van alle belastingzaken en fiscale vraagstukken. 

Om te beginnen verzorgen wij voor veel ondernemers de belastingaangifte. Bij Administratiekantoor Selmien heeft u altijd inzicht in uw onderneming. U weet 24/7 hoe u er voor staat.

Vertrouw op onze persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen. Heeft u een fiscale vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan snel contact met ons op.


Ondernemersadvies op maat

Voor een goed en betrouwbaar advies bent u bij Administratiekantoor Selmien aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden diverse ondernemers in heel uiteenlopende zaken. 

Denk hierbij aan het kiezen van een rechtsvorm, het schrijven van een ondernemersplan voor de bank of het regelen van een financiering.
Ondernemers vertrouwen op onze persoonlijke aanpak, kennis en ervaring. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.